Over ons

Waeles staat voor puur maatwerk, gemaakt met liefde en vakmanschap. Oog voor detail, kwalitatieve materialen en een hoogstaande afwerking kenmerken elke uitvoering, zowel bij particulieren als bij professionelen.

Waeles

4de generatie

Het vakmanschap in schrijnwerk en de liefde voor de stiel wordt al meer dan 30 jaar van vader op zoon doorgegeven. Met Ruben als zaakvoerder is Waeles nv reeds aan de 4de generatie schrijnwerk en interieur toe. Nog steeds worden nauwkeurigheid en een fijne afwerking gecombineerd met West-Vlaamse degelijkheid en kwaliteit.
Dankzij zijn achtergrond als interieurarchitect weet Ruben als geen ander functionaliteit en design te verzoenen. Zo wordt, al dan niet in
samenwerking met de interieurarchitect, elk ontwerp feilloos tot een prachtige realisatie omgezet.

Waeles Puur Maatwerk inrichting schrijnwerk interieur

Team

Een ervaren en gedreven team tilt elke interieuropdracht tot het hoogste niveau. Vertrekkend van het plan van de architect of ons eigen ontwerp worden alle taken nauwgezet ingepland. Van het tekenen  en de productie in ons atelier tot de levering en montage ter plaatse, alles realiseren we met onze eigen vakmensen.
We zijn dan ook bijzonder trots dat we kunnen rekenen op deze professionelen, die elke dag met passie en enthousiasme aan de slag gaan om de dromen van onze klanten waar te maken.

Waeles Puur Maatwerk inrichting schrijnwerk interieur